Bemutatkozom...

faceDiófási-Kovács Orsolya vagyok, anyuka, sportedző, LoveYourBelly tréner, hastánc tanár. Remélem, hogy hamarosan lesz alkalmunk személyesen is megismerkedni, de addig is néhány infó rólam... 🙂 Három éves korom óra foglalkozom táncművészetekkel. Először klasszikus, majd jazz balettet táncoltam, mazsoretteztem, zongoráztam. Szeretem a tánc és a zene összhangját egészben látni, a saját elképzeléseim szerint: szinte bármilyen zenét hallva látom magam előtt a táncát, a kész koreográfiát. 2004-ben kezdtem hastánccal foglalkozni. Sarkadi Eszter Mirka tanítványa lettem, akitől táncpályafutásom során a legtöbbet kaptam: mind szakmailag, mind emberileg-és, aki a hastáncon keresztül megtanított arra, hogy a 21.században is lehetek igazi nő. Mirkán kívül tanultam Hossam és Serena Ramzytól, Magdy el Leisytől, Yasmina Ramzytól és Hayettől is.
2012-ig Budapesten tanítottam és táncoltam, majd Szekszárd lett a bázis.

downloadA Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán a 2012/2013-as tanévben Sportedzői diplomát szereztem. A kisfiamat várva az utolsó pillanatig táncoltam, mozogtam. Nagyon sok információt találtam a kismamák által végezhető tornagyakorlatokról. A szülés után viszont ezt az információ áradatot mintha elvágták volna. Éreztem, hogy még a 6 hetes kontroll után sem való nekem egy „normál” alakformáló vagy bármely mostanában divatos fitness irányzat. Nem tudtam milyen mozgásformák egészségesek, biztonságosak. Így találtam rá a LoveYourBelly módszerre mellyel sikerült megerősíteni és regenerálni a hasizmaimat. A módszert Bagyinka Tímea dolgozta ki, akitől oktatóképzés keretében tanultam.

Az Anya-formáló edzés program kidolgozását pedig az motiválta, hogy a hasizmaim erősítése közben szerettem volna a többi problémás területtel is foglalkozni. Láb, comb, fenék, kar szinte minden apró izomnak alkalmazkodnia kell az anyasághoz. Nekem bevált, remélem nektek is tudok majd segíteni! 🙂