Anya-formáló edzés

Anya-formáló ® edzés

image4

Speciálisan anyukák számára kialakított edzésprogram, mely segít megerősíteni és formálni azokat a területeket, melyekre az anyukáknak a legnagyobb szüksége van.

  • Szeretnél szülés után elkezdeni mozogni?
  • Nem tudod mik azok a mozgásformák, amiket a 6 hetes kontroll után bátran választhatsz?
  • Fáj a hátad a baba cipeléstől?
  • Sejted, hogy a gátizom regenerálása fontos, de nem tudod pontosan hogyan is kezdd el?
  • Erőnlétet szeretnél az anyukák hétköznapjainak túléléséhez?
  • Újra szeretnéd szeretni a testedet és egészségesen élni?

Tarts velünk !

Regisztrálok!

 

Heti 1 alkalom közös edzés és új gyakorlatok tanulása után a 20-25 perces programot otthon akár mindennap is végig csinálhatod – amikor épp van pár szabad perced 🙂

A gyakorlatok lépcsőzetesen épülnek fel a törzsizmok, a központunk erősítése után fokozatosan kapcsolódnak be végtagjaink, comb-fenék és kar erősítő gyakorlatokkal. Kiemelt hangsúly kerül a medence fenék/gátizmok regenerálására.

A has és hátizmok erősítésével elkerülhető a hátfájás, a gátizomzat regenerálásával pedig az inkontinencia. E mellett a szétnyílt hasizom visszazárására való gyakorlatok kiegészítéseként is kiváló.

Az Anya-formáló® edzés megkezdhető a szülés utáni 7. héttől, de persze ha már 1-2 éve vagy még régebben szültél akkor sincs késő! 🙂

Alapozó gyakorlatsorokat, intenzív gyakorlatsorokat sajátíthatsz el és ezekből személyes edzettségi szintednek megfelelően állítunk össze személyre szabott edzéstervet.

Foglalkozunk a táplálkozással szoptatás idején és azzal is, hogy hogyan lehetsz karcsúbb, boldogabb és egészségesebb mint valaha!

Az Anya-formáló® edzés után már a babakocsi cipelés is gyerekjáték lesz! 🙂

1 akalom 1800Ft, 10 alkalmas bérlet 15 000Ft.

 

anya-formáló edzés

 

Leggyakrabban ezeket a szavakat használva bukkantatok rá az Anya-formáló® edzésre 🙂
torna szülés után; edzés szülés után; sport szülés után; szülés utáni derékfájás, hátfájás; szülés utáni köldöksérv; gerincsérv; inkontinencia szülés után